top of page

Konferansen

Workshop
1. november 2022
Aker Solutions, Stord
To fulle konferansedager
2.-3. november 2022
Grieghallen, Bergen

Overflate konferansen, og dens utstilling, er et etablert og prestisjetungt arrangement, med fokus på korrosjon, overflatebehandling og isolasjon. Konferansen arrangeres i Grieghallen 2. – 3. november.

 

I 2021 skrev vi at «2020 var - og 2021 er - uvanlige år for oss alle. Det er vel ikke en overdrivelse å si at det gjelder også for 2022. Den store forskjellen er at usikre tider med økonomiske utfordringer for industrien i Norge er snudd til det diametralt motsatte. Det forventes en formidabel vekst innen olje og gass de neste 5-7 årene. Kapasitet, kompetanse og rekruttering vil for mange bli akilleshælen fremover.

 

I tillegg til krig i Europa, energikrise, matkrise kom FN med en oppdatert rapport om klimakrisen. Konklusjonene er ikke hyggelig lesing. Konsekvensene av klimakrisen blir mer alvorlige og raskere synlige. Vi er ikke engang forberedt på de nåværende konsekvensene, og liv går tapt. Dette tiåret er avgjørende for å sikre en levelig, rettferdig og bærekraftig framtid hevdes det i rapporten.

 

– Alarmklokkene er øredøvende, og bevisene er uomtvistelige.

 

Klimautslippene fra forbrenning av fossilt brensler og avskoging kveler planeten vår og utgjør en umiddelbar trussel for millioner av mennesker. Og oppi alt dette er Norge sin posisjon som energileverandør til Europa drastisk endret, Europa trenger alle former for energi som Norge kan levere, Norsk gass er nå blitt grønn. Fremover er det mange avveininger og hensyn som må gjøres, politiske avgjørelser tatt for kun kort tid siden har kanskje ikke relevans lengre!

 

Med dette bakteppe har vi i år valgt å sette søkelys på følgende temaer:
Marked / Myndighet / Rammevilkår / Samarbeid / Rekruttering
Bærekraft / Grønt Skifte / Renewables
Isolasjon / PFP
Standarder og Teknologi
Infrastruktur (Vei / Bane / Bro / Tunnel)
Overflate og Korrosjon
 
Overflate 2022 skal være en møteplass for kunnskapsdeling, samtaler og diskusjoner, og et sted for å få frem nye ideer og løsninger.

Påmelding og priser

Påmelding og priser

Pris deltakeravgift

Overflate 2022 

2 og 3 november i Grieghallen 

kr. 8.990,-

Alle priser eks. mva.

Prisen inkluderer faglig program, lunsj og kaffepauser begge dager, samt konferansemiddag med underholdning.

Vilkår og betingelser

Alle priser er oppgitt eksklusiv merverdiavgift. Påmeldingen til Overflate 2022 er bindende.

Ved avmelding innen 30 dager før konferansen blir 50 % av deltakeravgift refundert. Ved avbestilling under 30 dager før konferanse gis ingen refusjon av deltakeravgift.

Hotellbestilling gjennom registreringsskjema må gjøres før 20 oktober. Kanselleringer etter dette tidspunkt vil ikke bli refundert, grunnet hotellets egne bestillingsvilkår.

Overnatting

Du kan reservere hotellrom når du melder deg på konferansen. Hotellrommet blir da fakturert sammen med konferanseavgiften. Hotellbestilling kan ikke avbestilles etter 20. oktober

Scandic-Ornen-standard-room-bedroom-3.jp

Scandic Ørnen Hotel

Enkeltrom

kr 1 370,-

Prisene er oppgitt per døgn og er inkludert mva. Tilgjengelig for bestilling frem til 20 oktober.

Dobbelt-rom.jpg

Zander K Hotel

Enkeltrom

kr 1090,-

Prisene er oppgitt per døgn og inkludert mva. Tilgjengelig for bestilling frem til 11 oktober.

Overnatting

Sosiale arrangementer

KONFERANSEMIDDAG

Onsdag 2. november 2022

Trivelig konferansemiddag i Grieghallen
med underholdning.

bottom of page