Utstiller og sponsor

Møt utstillerne fra 2021

På konferansens utstilling, i Spissen i Grieghallen, møter du spennende selskap med nær tilknytning til bransjen, og du har en unik mulighet til å få en oversikt over det siste nye utstillerne har å by på.

Våre utstillere er lojale og mange stiller på konferansen hvert år, for å møte deltakerne og vise frem sine nye produkter og utviklinger. Derfor har vi tatt en prat med utstillerne for å høre hvorfor det er viktig for nettopp dem å delta på Overflate. 

Intervju med Egil Landro, Jotun

Hvorfor er Overflate en viktig konferanse for dere?

      Jotun har alltid sett på Overflatekonferansen som en viktig møteplass for aktører inne overflatebransjen, både faglig og sosialt.

 

Hva håper dere å vise til deltakerne på konferansen?

      At Jotun er en ledende aktør i markedet med fokus på bærekraft & miljø.

 

Hva ser du mest fram til når vi kan møtes på konferanse igjen?

 

     Først og fremst å få muligheten til å treffe hyggelige venner fra overflatemiljøet ansikt til ansikt igjen. Det blir kjempekjekt !

TBR_6628.jpg
jotun-logo-png-transparent.png
logo-energy.png

Intervju med Gro Valsvik, KAEFER

Gro, hvorfor er Overflate en viktig konferanse for dere?

      KAEFER Energy brenner stort for ISO-fagene. Fagene må utvikles både når det gjelder produkter og metoder og må derfor få den oppmerksomheten som det fortjener. ISO-fagene skaper arbeidsplasser og tar vare på verdier gjennom fornuftige og bærekraftige løsninger som igjen øker installasjonens levetid.

 

      Vi som bedrift observerer at det blir færre og færre som søker seg til ISO-fagene, noe som skaper bekymring for fremtiden og for den bærekraften vi er avhengige av.  Derfor er det så viktig at vi som bedrift og bransje på en felles arena som denne konferansen, i fellesskap - diskuterer utfordringer, forbedringer og løsninger både for produkter og metoder, men også for fremtiden med tanke på bruken av ny teknologi og innovasjon. Dessuten er det også vår oppgave å synliggjøre-, gjøre fagene attraktive, og ikke minst få frem viktigheten av de langsiktige verdiene som disse fagene bidrar til. Viktige og aktuelle temaer tas opp som berører våre kjernefag, og vi som ISO-bedrift er forpliktet på vegne av både industrien og ikke minst bransjen om å støtte opp om et slikt fagforum.  Det er også kjekt å møte alt fra nysgjerrige skoleungdommer med ambisiøse fremtidsplaner, til mer erfarne og kunnskapsrike «veteraner» innen faget.  

 

Hva håper dere å vise til deltakerne på konferansen?

      KAEFER Energy har alltid mye spennende på gang. Vi er en entusiastisk gjeng som har planer og drømmer for ISO-fagenes fremtid. For to år siden viste vi stolt frem et innovasjonsprosjekt i tidlig planleggingsfase. Prosjektet har utviklet seg, og vi ser nå konturene av en revolusjonerende løsning innenfor KUI-problematikken. Jeg kan vel si så mye at det handler om målrettet sensorteknologi som avdekker risiko for KUI, og som dermed vil bidra til et mer målrettet vedlikehold og styrket anleggsintegritet. Med systemet følger det «hi-tech» robotteknologi for installasjon av sensorer, og dette vil være en av våre hovedattraksjoner for årets Overflate.

 

Hva ser du mest fram til når vi kan møtes på konferanse igjen?

 

     Jeg ser mest frem til at vi igjen kan møtes på en felles arena å snakke om fag. En arena der de som deltar gjerne har ulik bedriftsbakgrunn, ulike posisjoner, ulik utdanning og ulik erfaring, men som likevel knytter oss sammen fordi vi har et felles mål om å synliggjøre, fremme og skape stolthet for ISO-fagene.

PA_2018_11_14_9999_608.JPG
PA_2018_11_14_9999_265.JPG
Presserv_logo.png

Intervju med Thomas Merenyi, Presserv

Hvorfor er Overflate en viktig konferanse for dere?

      For Presserv er Overflate en viktig arena for læring og utveksling av kompetanse. Som bransje hviler det et ansvar på oss i å finne metoder og systemer slik at vedlikehold utføres på en mer bærekraftig måte. Overflate er en fin arena der vi sammen utfordrer og utvikler oss i en grønnere retning.

 

Hva håper dere å vise til deltakerne på konferansen?

      Presserv liker å utfordre etablerte metoder innenfor overflatefaget. I år vil vi vise frem flere nyheter fra Monti Bristle Blaster og ny egenutviklet sandblåsedyre som leverer under 99dB. Vi også brukt Covid perioden til godt R&D samarbeid med Equinor for videreutvikling av vårt Stopaq system. Skal bli kjekt å endelig få vise frem resultatene og erfaringen av dette.

 

Hva ser du mest fram til når vi kan møtes på konferanse igjen?

 

     Møte menneskene, de gode diskusjonene og den åpne atmosfæren.

PA_2018_11_14_9999_478.JPG
PA_2018_11_14_9999_192_1.JPG
 
Beerenberg_web.png

Intervju med Espen Hjortland, Beerenberg

Hvorfor er Overflate en viktig konferanse for dere?

      Overflate konferansen og også utstillingen er en faglig sterk arena hvor vi møter både kunder, konkurrenter og leverandører. Gjennom utveksling av kunnskap, kan vi utvikle vår bransje både i forhold til tjeneste- og produktspekteret vi tilbyr. Jeg vil si at dette er en av de viktigste faglige møteplassene vi har i løpet av året, og etter hver eneste konferanse er vi inspirert til å fortsette vårt fokus på kontinuerlig forbedring i vårt daglige virke.

 

Hva håper dere å vise til deltakerne på konferansen?

      Vi vil vise nye grønnere produkter og tjenester som både marked etterspør og som vi mener bør bli sentrale komponenter i overflate-markedet. Dette gjelder både innenfor vår produktportefølje mot olje- og gassbransjen, samtidig som vi også utvikler bærekraftige løsninger til andre bransjer innenfor industri, samferdsel og bygg og anlegg. Siden forrige Overflate konferanse så har mye skjedd, ikke minst innen robotisering av overflatebehandling. Essensen er at vi som bedrift tar på alvor både signaler fra kundene om å finne konkrete løsninger og ikke minst bidrar vi i den omstillingen vi som samfunn må gjøre mot en mer bærekraftig fremtid.  

 

Hva ser du mest fram til når vi kan møtes på konferanse igjen?

 

     Det vil være en stor glede å treffe menneskene i vår bransje, ulike fagfolk og teknisk personell, der vi kan utveksle erfaring og tanker inne i et felles fysisk auditorium eller over en kaffekopp i utstillingslokalet. Jeg gleder meg virkelig til å se og høre hva kunder, konkurrenter og leverandører har gjort i de nesten to årene vi ikke har møtt hverandre.  

TBR_7154.jpg
TBR_6650.jpg
Paroc_Logo_web.png

Intervju med Daniel Hole, Paroc

Hvorfor er Overflate en viktig konferanse for dere?

      Overflate er en meget god arena å møte likesinnede fag-nerder på. Det er høyt nivå på konferansen, og et fint bransje-møtested.

 

Hva håper dere å vise til deltakerne på konferansen?

      Vi håper å vise mulighetene som fortsatt ligger i mineralull. Mineralull har gjort store tekniske fremskritt de siste årene, og bør fortsatt være ett godt alternativ for de som isolerer i industrien.

 

Hva ser du mest fram til når vi kan møtes på konferanse igjen?

 

     Å få møte folkene ansikt til ansikt igjen. Vi som er glad i å møte folk tror jeg kjenner en stor glede over å endelig kunne få komme ut og treffe folk igjen.

TBR_6881.jpg
TBR_6855.jpg