Om Overflate

KONFERANSE MED FOREDRAG OG UTSTILLING

Overflate er en stor konferanse for overflatebehandling som arrangeres i Grieghallen i november. Konferansen har normalt ca. 300 besøkende gjester og er et bransjetreff med over 40 høyaktuelle foredrag og dyktige foredragsholdere.

Overflate arrangeres av NKF Bergen

Norsk Korrosjonsteknisk Forening, Bergen (NKF Bergen) er inne i sitt 26. driftsår etter gjenforeningen i 1993.

NKF Bergen har som mål å skape interesse og engasjement rundt fagområdet korrosjon og korrosjonsbeskyttelse, og å bidra til kunnskapsutveksling, erfaringsoverføring og nettverksbygging for alle aktører innen faget. 

Foreningen har også som målsetting å stimulere til rekruttering av yngre medlemmer, med det mål for øyet å sørge for kontinuitet og fornyelse. Virkemiddel for å oppnå dette er å arrangere temakvelder, workshops, kurs og konferanse.

Er du på jakt etter informasjon om tidligere års Overflate konferanser?

Ta direkte kontakt med oss, på post@kulturoperatorene.no

OEVREAAS.jpg

LASSE ØVREÅS

StS Gruppen

Lasse Øvreås har hatt ledende stillinger innenfor material og
inspeksjonsteknologi i over 20 år.

Han er i dag teknisk sjef i StS gruppen og styreleder i NKF Bergen.

EIDE.jpg

CHRISTIAN AARLAND EIDE

Wintershall Norge AS

Christian Aarland Eide har arbeidet innen faget inspeksjon og mekaniske fag i AGR og Statoil. Eide har i dag en posisjon i Wintershall Norge AS som teknisk ansvarlig, for statisk mekaniske fag. Eide har vært med i program arbeidet i Overflatekonferansen de siste 3 årene.

ESPELID.jpg

BÅRD ESPELID

DNV GL

Bård Espelid har arbeidet innenfor materialteknologi og integritetsstyring i DNV GL siden begynnelsen av 1980-tallet. I dag har han en posisjon som “Business Development Leader” innenfor markedssegmentet “Subsea and Well”. I denne posisjonen er arbeidsoppgavene spesielt knyttet til kundeoppfølging og tjenesteutvikling. Espelid har vært med i programarbeidet for Overflatekonferansen de siste 10 årene.

HARRIS.jpg

GEIR HARRIS

Beerenberg

Geir Harris har posisjon som vice President i Benarx Solutions AS. Han er utdannet maskiningeniør og innen ledelse fra INSEAD i Singapore/Frankrike.Arbeidserfaring som maskinmekaniker, rådgivende ingeniør innen VVS, har innehatt ledende posisjoner innen kontraktørselskap i olje og gass bransjen fra 2000. fra 2010 som teknisk sjef og teknologiansvarlig i Beerenberg og fra 2015 i Benarx Solutions. Harris ble med i programarbeidet for Overflate i 2015.

INSTANES.jpg

GEIR INSTANES

ClampOn AS

Geir Instanes er vice President i ClampOn AS. Han har jobbet med utvikling av ultralydsensorer i olje-og gassindustrien i mer enn 20 år. Han er en av entreprenørene og eierne av ClampOn som har vokst til å bli verdens største leverandør av ultralyd intelligente sensorer. Instanes har vært med i programarbeidet for Overflatekonferansen de siste 2 årene.

GRETE.png

GRETHE SEBAK ROJAHN

NKF Bergen

Grethe Rojahn har vært kasserer i NKF Bergen siden 1999. Hun er nå delvis pensjonist og jobber litt som vikar i barnehager. Rojahn har vært med i programarbeidet i Overflatekonferansen siden oppstart.

NYSAETHER.jpg

KAI GUNNAR NYSÆTHER

Oceaneering

Kai Gunnary Nysæther har i mer enn 20 år arbeidet innenfor inspeksjon og vedlikeholdsstyring. Han arbeider nå som teknisk leder for overflatefagene i Oceaneering Asset Integrity. Kai Gunnar har vært med i programkomiteen siden 2016. 

Bilde1.png

SANDRA GUSTAFSSON

Petroleumstilsynet

Sandra Gustafsson has a Master of Science in materials physics from the Royal Institute of Technology, Stockholm. Sandra has over 15 years’ experience in the field of materials technology, as well as offshore operations, maintenance and modifications. She is currently working in structural integrity in the Petroleum Safety Authority Norway.

FAUSKE.jpg

TOR HARRY FAUSKE

Wintershall Norge

Tor Harry Fauske har arbeidet innenfor inspeksjon og NDT siden midten av 70-tallet og har i dag en posisjon i Wintershall Norge som teknisk ansvarlig, for inspeksjon og ISO-fagene på Brage. Fauske har tidligere vært inspeksjonsansvarlig på Troll A og Kollsnes, samt hatt posisjonen som Fagleder inspeksjon ( åremåls stilling) i Statoil. Fauske har vært med i program arbeidet for Overflatekonferansen de siste 10 årene.

BJAANES.jpg

ØYSTEIN BJAANES

DNV GL

Øystein Bjaanes har de siste 17 årene jobbet med materialteknologi, inspeksjonsteknologi og vedlikeholdsstying i Aker Solutions og DNV GL. Han er nå Principal Engineer ved DNV GL Materials Bergen. Øystein har vært med i programkomiteen siden 2016.

MINSAAS.jpg

TOR MINSAAS

Bilfinger Industrier

Tor Minsaas er utdannet Sivilingeniør (IT) og har en Master i Økonomi / Administrasjon (MBA). Han har hatt ulike lederjobber innen IT, Finans, Markedsføring, Supply Chain Management, Project Management og Operations med perioder i UK, Belgia, Tyskland og Norge. Han har jobbet i Kongsberg, Norsk Data og BP, og har siden 2010 vært ansatt i Bilfinger Industrier, hvor han nå er ansvarlig for Products & Technology for Olje og Gassdivisjonen i Bilfinger.