top of page

Om Overflate

KONFERANSE MED FOREDRAG OG UTSTILLING

Overflate er en stor konferanse for overflatebehandling som arrangeres i Grieghallen i november. Konferansen har normalt 350 deltakere og er et bransjetreff med over 40 høyaktuelle foredrag og dyktige foredragsholdere.

Overflate arrangeres av NKF Bergen

Norsk Korrosjonsteknisk Forening, Bergen (NKF Bergen) er inne i sitt 26. driftsår etter gjenforeningen i 1993.

NKF Bergen har som mål å skape interesse og engasjement rundt fagområdet korrosjon og korrosjonsbeskyttelse, og å bidra til kunnskapsutveksling, erfaringsoverføring og nettverksbygging for alle aktører innen faget. 

Foreningen har også som målsetting å stimulere til rekruttering av yngre medlemmer, med det mål for øyet å sørge for kontinuitet og fornyelse. Virkemiddel for å oppnå dette er å arrangere temakvelder, workshops, kurs og konferanse.

Er du på jakt etter informasjon om tidligere års Overflate konferanser?

Ta direkte kontakt med oss, på post@kulturoperatorene.no

OEVREAAS.jpg

LASSE ØVREÅS

StS Gruppen

Lasse Øvreås har hatt ledende stillinger innenfor material og
inspeksjonsteknologi i over 20 år.

Han er i dag teknisk sjef i StS gruppen og styreleder i NKF Bergen.

EIDE.jpg

CHRISTIAN AARLAND EIDE

Wintershall Norge AS

Christian Aarland Eide har arbeidet innen faget inspeksjon og mekaniske fag i AGR og Statoil. Eide har i dag en posisjon i Wintershall Norge AS som teknisk ansvarlig, for statisk mekaniske fag. Eide har vært med i program arbeidet i Overflatekonferansen de siste 3 årene.

ESPELID.jpg

BÅRD ESPELID

DNV GL

Bård Espelid har arbeidet innenfor materialteknologi og integritetsstyring. Han var ansatt i DNV GL nærmere 40 år. I dag er Espelid pensjonist, men arbeider litt faglig gjennom en teknisk interesseforening. Lokalpolitikk krever også sitt. Espelid har vært med i programarbeidet for Overflatekonferansen de siste 15 årene.

INSTANES.jpg

GEIR INSTANES

ClampOn AS

Geir Instanes er Vice President i ClampOn AS. Han har jobbet med utvikling av ultralydsensorer i olje-og gassindustrien i mer enn 30 år. Er utdannet innen radar og sonar teknologi med elektronikk som fagområde.  Instanes er en av entreprenørene og eierne av ClampOn som har vokst til å bli verdens største leverandør av ultralyd intelligente sensorer. Instanes har vært med i programarbeidet for Overflatekonferansen siden 2013.

GRETE.png

GRETHE SEBAK ROJAHN

NKF Bergen

Grethe Rojahn har vært kasserer i NKF Bergen siden 1999.  Rojahn har vært med i programarbeidet i Overflatekonferansen siden oppstart.

Skjermbilde 2023-09-20 kl. 18.08.15.png

ADRIAN CHRISTIAN HAALAND

Beerenberg

Sivilingeniør(materialteknologi) med fordypning i overflatebehandling og korrosjon fra NTNU. Jobbet 9 år med en rekke områder innen isolasjonsfaget, deriblant testing/videreutvikling, korrosjonstesting, brannisolasjon, design og beregninger samt energioptimalisering av isolasjonsløsninger. Er i dag leder for Engineering og Utvikling innenfor produktsegmentet i Beerenberg.

Bilde1.png

SANDRA GUSTAFSSON

AkerBP

Sandra Gustafsson har en Master of Science i materialfysikk fra Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm. Sandra har 20 års erfaring med materialteknologi, offshore drift, vedlikehold og modifikasjoner. Hun arbeider nå med integritet, korrosjon og material i Stavanger. Sandra har vært med i programkomiteen siden 2018.

FAUSKE.jpg

TOR HARRY FAUSKE

NKF

Tor Harry Fauske har arbeidet innenfor inspeksjon og NDT siden midten av 70-tallet.  og har hatt en posisjon i Wintershall Norge som teknisk ansvarlig, for inspeksjon og ISO-fagene på Brage. Fauske har tidligere vært inspeksjonsansvarlig på Troll A og Kollsnes, samt hatt posisjonen som Fagleder inspeksjon ( åremåls stilling) i Statoil. Fauske har også arbeidet innen inspeksjon og NDT for DnV. Fauske har vært med i program arbeidet for Overflatekonferansen i mange år.

BJAANES.jpg

ØYSTEIN BJAANES

DNV GL

Øystein Bjaanes er materialingeniør og har mer enn 20 års erfaring med skade-og rotårsaksanalyse, integritetsstyring og teknologikvalifisering. Øystein jobber i DNV og har vært del av programkomiteen siden 2016.

MINSAAS.jpg

TOR MINSAAS

Bilfinger Nordics

Tor Minsaas er utdannet Sivilingeniør (IT) og har en Master i Økonomi / Administrasjon (MBA). Han har hatt ulike lederjobber i BP innen IT, Finans, Markedsføring, Supply Chain Management, Project Management og Operations med perioder i UK, Belgia, Tyskland og Norge. Han  har siden 2010 vært ansatt i Bilfinger, hvor han nå er ansvarlig for Digitalisering og Innovasjon i Bilfinger Nordics. Han har vært del av programkomiteen siden 2015.

Progrmkomité
bottom of page