top of page

Workshop
1 november 2022

ezgif.com-gif-maker.jpg

Årets workshop blir gjennomført som bedriftsbesøk til Aker Solutions Stord, hvor ferdigstillelse av Johan Castberg for Equinor er ett av de større, pågående prosjektene.

Formålet med workshop’en er å få innblikk i hvordan Aker Solutions jobber med å utvikle kompetanse, fasiliteter og teknologi innen overflatefagene, samt utfordringer og løsninger for Johan Castberg. Dagen vil gi gode muligheter for uformell dialog om faglige tema, og vil ha fokus på å bygge både kompetanse og relasjoner.
 
Programmet vil inneholde en presentasjonsdel med status for Johan Castberg-prosjektet, hva som ligger i tiden innen iso-fagene, Aker Solutions Stord sitt arbeid med lærlinger, samt presentasjon av digitaliseringsinitiativer. Den andre delen vil bli brukt til befaring i felt med besøk om bord på Johan Castberg, besøk i isolasjonsverkstedet/malingshall/blåsehall.

Avreise fra Grieghallen med buss blir kl 08:00, og vi kommer tilbake til Grieghallen ca kl 17. Det vil bli servert tapas i Grieghallen ved ankomst.

bottom of page